De geest

De geest is definitief uit de fles. Wij zijn in ons ooit eens zo nuchter landje compleet los van de werkelijkheid. Als bevolking hebben we ons geestelijk geheel afhankelijk gemaakt van Greenpeace (GP) en Milieudefensie (MD). Deze groeperingen waken als echte opperpriesters over ons zieleheil. Alles wat uit de koker van GP/MD komt, geldt als waarheid en de brave burgerbevolking accepteert kritiekloos hun vreemdste oprispingen.

Overdreven? Gewoon een dag in maart 2016: (1) in het nieuws krijgt de politiedienst ervan langs omdat ze hun wagenpark gaan vervangen door nieuwe auto’s. Het feit dat dit weer diesel-auto’s zullen zijn, zint de goeroe’s van GP/MD niet. Opperrabbijn Dijksma jerimineert  op hun aandringen iets over ‘het goede voorbeeld’ geven. (2) Weerman van den Berg mag ‘s avonds aankondigen dat het de volgende dag zeer zonnig weer zal gaan worden. Likkebaardend en met glinsterende ogen vertelt hij erbij dat het een goede dag voor de ‘panelen’ zal gaan worden.

De geïndoctrineerde burger denkt nu: “Wat is je punt nu? Tot hier hebben we nog niets vreemds opgemerkt”. Maar de twee genoemde berichten zijn zeer verontrustend en dat het oorverdovend stil blijft in de MSM maakt het nog beangstigender. De twee berichten zal ik nader analyseren. Bericht 1; de politie-auto. Politie-auto’s maken, zoals iedereen weet, nog al wat kilometers. Bij het aanschaffen van een nieuwe auto gaan we na hoeveel kilometers we er per jaar mee gaan rijden. Boven de 20.000 km is het voordelig om een dieselauto aan te schaffen. In principe is het sowieso slimmer een dieselauto aan te schaffen maar om belastingtechnische redenen is dit voordeel 20.000 km opgeschoven. De inkoopdienst van de politie kan ook goed rekenen en beseft dat het voor de burger, u en ik, voordeliger is dat de politie in dieselauto’s rijdt. In het 8:00 uur journaal mag de hoofdinkoper ons uitleggen waarom hij tot zijn keuze is gekomen. In plaats van een fiere, zelfverzekerde man die ons haarfijn voorgerekend dat het voor ons allemaal voordeliger is als de politie niet teveel kosten maakt, zie ik een timide, aangeslagen zielepoot angstig uit zijn ogen kijken en zich stamelend verontschuldigt. Hij was dom geweest zo stotterde hij. Groene godin Dijksma keek waarschijnlijk vanuit de hoogte toe hoe deze arme dienaar der wet zijn zonde ging belijden. Want de man had zwaar gezondigd tegen de geest. De geest van GP/MD welteverstaan. Want dezen hebben in hun almachtige wijsheid besloten dat dieselauto’s slecht voor de mens zijn. En als deze Allerheiligen dit ordonneren dan is er geen enkele twijfel mogelijk en zullen we als brave burgers kritiekloos aannemen dat het ook zo is.Met de dagelijkse werkelijkheid heeft het allemaal niets te maken maar zelf nadenken hebben we inmiddels allang afgeleerd.
In onderstaande grafieken is af te lezen hoe vervuilend auto’s anno 2016 zijn. En gelijktijdig is ook te zien hoe het vroeger was.

meerautominderstof

 

dalenstof

 

meerzicht
Maar de zonde van onze ongelukkige inkoper is nog groter. Want behalve enige geringe fijnstof, hoest een auto ook CO2 in de lucht tijdens het rijden. Van deze gedachte raken de zelfbenoemde opper priesters van GP/MD incluis mevrouw Dijksma geheel in de stress. Want CO2 is de zelfverklaarde vijand van onze groene vrienden. Voor hen is het geen noodzakelijke bouwstof in de atmosfeer maar is het GIF. Hier had de arme diender ook bij stil moeten staan. De groengelovigen hebben niet voor niets jarenlang de cijfers gemanipuleerd en de bevolking geïndoctrineerd om dit soort fouten te voorkomen. Overduidelijk is te merken dat deze hardwerkende ambtenaar een stevige schrobbering van de minister had gehad. De bevolking is aangeleerd dat ze moeten denken dat het CO2 de meest vreselijke klimaatsveranderingen tot gevolg zal hebben doordat het ervoor zorgt dat de temperatuur op moeder aarde steeds hoger wordt.
Meerdere wetenschappers hebben in de werkelijkheid allang aangetoond dat CO2 en de aardse temperatuur weinig met elkaar te maken hebben. Bovendien is de menselijke toevoeging aan CO2 in de natuur nog geen 3% van het geheel aan CO2 wat jaarlijks in de atmosfeer terechtkomt. Zie hiervoor onderstaande grafieken.

tempzon

 

co2deel

 

co2uit

co2verzadigd.

 

Bericht 2: Onze nieuwslezer van den Berg denkt de bevolking van een gelukzalige boodschap te kunnen voorzien met zijn onnodige opmerking dat de zonnige dag goed zou zijn voor de panelen. Hiermee doelde hij op de zonnepanelen die her en der staan opgesteld om enige energie te winnen. Hij had ook kunnen roepen dat het uitstekend weer is voor de voorbereiding van de bouwlanden waarop ons voedsel voor het komend jaar weer verbouwd gaat worden. Of hij had iets kunnen veronderstellen over de prachtige omstandigheden om buiten te gaan sporten op de aangekondigde zonnige zaterdag. Goed voor lijf en geest van de hardwerkende Nederlander. Maar nee, de weerman moest zonodig iets oreren over zonnepanelen. En wij als luisteraars aan de andere kant van de tv moeten het enthousiasme van hem delen. Iedereen hoort gezamenlijk intens blij en vrolijk van binnen te worden als het goed weer is voor de zonnepanelen.
In werkelijkheid vindt er een kleine ramp plaats in energieland. Een stevig met subsidies strooiende overheid verstoort de energiemarkt. Apparaten zoals zonnepanelen die voor een veel te hoge kostprijs een heel klein beetje energie kunnen genereren worden zo zwaar gestut in de markt gedrukt. Dit alles ook in lijn van het groene geloof dat CO2 slecht is.
Nergens ter wereld is ook maar iets abnormaals waar te nemen in het klimaatproces maar dat gegeven zal de groene elite niet hinderen hun valse boodschap te blijven verkondigen. Ze blijven melding maken van oplopende temperaturen terwijl die er in werkelijkheid niet zijn. Ook hun voorspellingen in de toekomst lopen ver uit de pas met de gemeten werkelijkheid. Zie hiervoor onderstaande grafieken.

Geen tempstijging18

 

valse stijging

 

vergelijkgrafiek

 

In diezelfde werkelijkheid zijn wij bezig onze opgebouwde voorspoed en welvaart in de waagschaal te leggen. De komende 10 jaar kost het een gemiddeld burgergezin € 25.000 om de groene waan te bekostigen. Koopkracht geld waar ze niets anders voor kunnen kopen. Met als gevolg economische stagnatie, toenemende werkeloosheid en een verpaupering van de samenleving. Een verantwoorde ouderenzorg is bij voorbeeld niet meer mogelijk. Investeringen in echt slimme innovaties blijven achter.
Help……Stop de groene maffia!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s